t

onsdag 20. februar 2013

Jamie Oliver på kjøkkenet

 
 
Hei!
 
Den verdenskjente og folkekjære britiske kokken Jamie Oliver har sjarmert oss alle med sitt ekte, jordnære og sjarmerende syn på matlaging. Enkel, sunn mat tilsatt humor, er hans mantra, og det er verdier som Jamie Oliver-kjøkkenproduktene bærer sterkt preg av. Hos Rafens fikk vi for en liten tid tilbake inn noen av hans produkter og de har blitt veldig godt mottatt.  Gode materialer i praktisk bruk er bærebjelken til det funksjonelle konseptet - alltid i moteriktig, lekkert design. Et godt eksempel er Slicen’n’press i matt stål, en hvitløkspresse og –høvel i ett.  Den har tyngde og ligger godt i hånden, så det blir lett og behagelig å skjære hvitløken i skiver og dermed få en ny og annerledes smaksopplevelse. Du kan se vårt utvalg av Jamie Oliver produkter her.
 
På bildene :  Mitt nye Servering- og skjærebrett til pizza, som er formet som en pizzaspade. Det følger også med en smart Jamie Oliver pizzaskjærer, som fungerer ved å vippe den gjennom pizzaen.
Pris: 399,-. Du finner det i våre butikker og i nettbutikken her. Planen er å bruke brettet til servering av tapas og ost også. Elsker materialet, formen og detaljene....
 
 
 

 
 
 
 
 
Holmegaard vannglass 6 stk: 249,-
Kjøkkenhådkle fra Bungalow 69,-
Skjærebrett Pizza m/slicer 399,-
 
 
 
 
Ha en fin onsdag alle sammen!
 
 
-Lotta-
 
 
 
 


1 kommentar:

  1. sukk.. det ble en god plass langt opp på ønskelisten ja!! Så lekkert det var:)
    Og så utrolig goood den pizza'n så ut, hehe;)

    SvarSlett