t

onsdag 17. april 2013

VINN Stavmixer fra Bamix

Hei alle sammen!


I samarbeid med F & H of Scandinavia gir vi bort 1 stk
Bamix Mono Stavmikser
til en verdi av kr 1399,-.
 Fargen den heldige vinneren kan velge mellom er:
 Babyrosa, krem, hvit, lyseblå, rød og sort.

 
BAMIX® står bak en av de mest revolusjonerende kjøkkenmaskiner noensinne. Eventyret startet helt tilbake i 1950 årene hvor bamix fant opp stavblenderen, som raskt ble en uvurderlig hjelp i kjøkkenet. Gjennom mer enn 50 år har denne sveitsiske multimaskinen blitt utviklet og forbedret, så den nå i kraft av sin styrke og mange anvendelsesmuligheter skubber de tradisjonelle bordblendere/foodprocessorer ut av kjøkkenet. Bamix knuser for eksempel is og frosne bær til de lekreste smoothies på under 15 sekunder, pisker skummetmelk til krem på under 10 sekunder. Sammen med frosne eller friske bær og litt banan lager man raskt sin egen fett- og sukkerfrie milkshake. Eller hva med en majones på kun 13 sekunder? Bamix er enkel i bruk og enkel å rengjøre, og den blir fort populær i ethvert kjøkken. Et must i følge oss i Rafens:) Her kan du se vårt  store utvalg.
 
 
Har du lyst til å vinne denne fantastiske kjøkkenhjelperen? Da må du legge igjen en kommentar under dette innlegget og svare på hvorfor akkurat du skal vinne? Du kan også sende en mail til nettredaktoren@rafens.no 
 
 
Vinneren trekkes 15. mai
Lykke til!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

82 kommentarer:

 1. Har en gammel og nesten ubrukelig stavmikser nå og ønsker meg ny. Denne ser skikkelig bra og fin ut :)

  SvarSlett
 2. Denne stavmikseren ser veldig solid ut,og tenk så mye enklere det er å lage smoothies og sådant for ho mor i huset ved bare å bruke en sånn,istedetfor for den gedigne maskinen som ikke bare er tung men litt tungvint å vaske.Derfor blir det ikke så mange laget som jeg egentlig vil....dessverre.Så det spørs om ikke jeg må få prøve vinnerlykken min hos dere.... Så blir ungene også kjempeglade siden de elsker alt sånt :)
  Og tenke seg til en slik i baby-rosa da.....fantasien min løper løpsk, det hadde passet hos meg :)
  Kjempeflott premie...jeg håper og krysser fingre og ser for meg en sunnere og mer lettvint fremtid med en sånn stavmikser rett og slett :)
  Tove :)

  SvarSlett
 3. Bamix! <3 Det er drømmestavmikseren over alle stavmiksere! Jeg har en svært gammel Braun. Jeg har ingenting vont å si om den; Den har gjort en laaaang og tro tjeneste, gjevnet supper, laget majones, pesto, osvosv. men han er sliten. Og jeg er helt avhengig av stavmikser. Noe mer genialt produkt på kjøkkenet skal man lete lenge etter, spesielt når man har bonusbarn som ikke liker grønnsaker de ser ;). MIn gamle, gode Braun har ikke mulighet for å lage smoothie, og blienderen min ble ødelagt etter forsøk på nøttemelk, så Bamix ville nok tatt jobben der også.
  Ja takk, jeg vil svært gjerne vinne flotte, sterke, staute Bamix! :)

  SvarSlett
 4. Åhh, dette må vere nett det eg treng!! Eg og har ein gamal Braun stavmixar. Den er velbrukt og vispen er bøyd og umogeleg å bruke. Å vinne ein slik stavmixar er nok draumen til alle bake- og matglade damer. Treng vel ikkje vere noko anna grunn enn "fordi eg fortjene ein ny!!!"

  Helsing frå Solveig HH

  solveig.hus@gmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne vinne denne, rett å slett fordi jeg ikke har noen stavmixer :(
  Mvh Nina
  ninasjoevold@gmail.com

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner at jeg har en masse å lære :) Og noe av det er å innlemme stavmikseren i matlagingen. Har snappet opp litt her og der om hvilke muligheter som finnes, det ville vært en fryd å eie dette verktøyet som "står bak" disse mulighetene og få anledning til å prøve ut disse knepene. Kanskje konemor klarer å trylle frem noen herligheter på kjøkkenet som har økt anseelsen til (les: overrasket) gubbegullet og ungene. Det fortjener DE i hvert fall :)

  SvarSlett
 7. Jeg vil drikke drinker hjemme. Gode drinker.

  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 8. Stavmikseren min synger på siste verset og lever sitt eget liv, noe som er ganske upraktisk. Stavmikser er noe av det kjekkeste jeg har på kjøkkenet og den brukes til så mye, så jeg må uten tvil ha en ny. Denne både ser og høres perfekt ut, så jeg krysser fingrene! Tvi tvi! :)
  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 9. Har faktisk aldri hatt gleden av å eie en stavmikser, så hadde vært kjekt å vunnet denne slik at sommeren blir fylt av smoothies og andre sommerdrinker.

  carro_luno_7@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Jeg har ønsket meg en stavmikser siden jeg flyttet hjemmefra i 1999, men hittil har ingen hørt mine bønner. Jeg er ei kløne på kjøkkenet, og det blir ikke bedre uten stavmikser ;)

  SvarSlett
 11. Ønsket meg en stavmikser lenge. har alltid ville laget puree'er og annen mat man bruker mixer på.
  Dette har ikke skjedd enda men det kan du gjøre noe med (>‿◠)✌

  tomkgreen@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Hei
  Trenger ny stavmikser, den jeg hadde gikk i stykker under julebaksten.
  line.strandli@gmail.com

  SvarSlett
 13. Trenger denne til enkel og kjapp smoothie:)
  Lager roteindrink til sønnen i huset hver dag, og da hadde denne vært kjekk:))

  Ha en fin fin daG!!

  SvarSlett
 14. Jeg vil gjerne overraske min venninne med ny stavmikser til bursdagen:)
  Den perfekte gave, da ho elsker å lage mat:)

  MVH.
  Elini:)
  (elini@hotmail.no)

  SvarSlett
 15. Ynskjer meg ein god og skikkeleg stavmiksar. Denna er midt i blinken:-) mvh Heidi (heidihatteberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 16. Heisann :-)

  Åååååå, denne stavmikseren så flott ut.
  Er desverre ikke heldig eier av en stavmikser, så
  dette hadde blitt en kjærkommen gave til hjemmet vårt.
  Ha en flott uke!

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 17. Jeg elsker å lage mat. Skikkelig redskap gjør jobben lettere. Jeg har en stavmikser som er 20 år gammel og den er ikke så veldig bra. I tillegg til å se lekker ut så er jo Bamix Mono Stavmikser stavmiksernes Rolls Royce :) Så istedet for både stavmikser og blender så trenger jeg jo bare denne :)
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 18. Har ikke stavmikser..

  Hilsen Katrine Helle
  katrine_helle_8@hotmail.com

  SvarSlett
 19. Hei på deg!

  Jeg har kun en eldgammeel liten stavmikser som jeg
  kjøpte den tiden jeg liksom skulle slanke meg.
  Brukte den til å blande ut pulveret.
  Noe mer er den ikke til.
  Nå er jeg så tynn etter 4 store ulykker, så jeg henger snart ikke sammen.
  Kunne tenke meg en skikkelig fin stavmikser som denne.

  Vennlig hilsen Guri Marie

  gurimariekr@gmail.com

  SvarSlett
 20. Heisann!
  Jeg har en fantastisk baby gutt på snart 1 år, og dermed er stavmikseren et redskap jeg bruker daglig. Den billige versjonen jeg har nå er på randen av sammenbrudd! Den ene siden inni har knukket. Og med vår økonomi må jeg dessverre gå ut å kjøpe en ny i billig kvalitet innen kort tid. Så deres fantastiske stavmikser hadde fått et langt velbrukt liv i mine hender!
  Med Vennlig Hilsen

  Maria Eriksen
  waahanmei@gmail.com

  SvarSlett
 21. Uffda, så vanskelig å få mine barn til å spise frukt og grønt! Med stavmikser kunne jeg bare hive inn hva vi har i fruktfatet og litt yoghurt og så være halveis til 5 om dagen med glede! Nå nærmer sommeren seg, med alle de beste fruktene - smoothie sesongen - så dette er perfekte timing. :-)

  erinaustad@hotmail.com

  SvarSlett
 22. For en fin konkurranse!
  Jeg har tidligere kjøpt en stavmikser som fungerer veldig dårlig. Bruker så lang tid på å piske at jeg nesten kunne gjort det for hånd, og knuser ikke halvfrosne bær. Jeg liker voldig godt å lage mat, og det hadde vært flott med en ny stavmikser så det ble enklere og mindre tidkrevende:)
  helenesik@gmail.com

  SvarSlett
 23. Eh jeg er vel verdens verte kokk og trenger all hjelp jeg kan få. Hendene er ødelagte så det å stå å røre er blandt annet håpløst, så denne premien hadde vært perfekt. Kanskje barna til og med kan få saus uten klumper en gang . Lisbeth N uglylizz78@gmail.com

  SvarSlett
 24. Hei! Jeg vil VELDIG gjerne vinne en Bamix stavmikser! Jeg har bare en gammel stavmikser fra Braun og den ble kjøpt på 90-tallet! Pga. lite benkeplass på kjøkkenet, trenger jeg et lite og enkelt kjøkkenapparat som jeg kan bruke for å øke gleden ved å lage god mat. Jeg er delvis analfabet på kjøkkenet, og trenger all den gode hjelp jeg kan få!

  SvarSlett
 25. Hei-hei!
  Æ vil vældi gjerne bli den heldige vinner!! Den enkle grunnen til det: Æ mangle stavmixer...og æ hadde blitt supergla for å ha ett sånn superbra eksemplar på kjøkkenet mitt!!! :) Det er vel god nok grunn???
  Mvh. Veronica
  v.pedersen32@gmail.com

  SvarSlett
 26. Det hadde vært supert med en stavmikser nå som vi venter barn nr 3. Er stor fan av hjemmelaget mat til de små, så vet jeg hva de får og kan kontrollere det bedre enn med ferdiglaget babymat.
  I tillegg tror jeg våre 2 andre barn også hadde satt stor pris på deilige smoothies og milkshakes til sommeren :D For ikke å glemme meg, når jeg endelig kan nyte kalde drinker til sommeren igjen :)
  Mvh
  Helene
  riola@live.no

  SvarSlett
 27. Hei, I 2006 arva eg min svigermors bamix frå 1968. Den var ein trufast slitar heilt fram til for ca fire år sidan. No er eg utan stavmixar for eg har aldri kome over bamix i butikken og trudde ikkje den fanst lenger. Eg likar slikt som varer ei stund og kan godt tenke meg ein ny :)
  Mvh Unni
  unni_underdal@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Fantastisk. Vi, Max og jeg, bør vinne for da kan vi fortsette å lage super barnemat til han. Barnemat på glass er så kjedelig og dette hadde gjort det superlett å lage mat til han fra bunnen av. Både sunt og med mer smak :)

  Kirsti (og Max)

  SvarSlett
 29. Er veldig glad i å lage mat, så en Bamix er virkelig drømmestavmikseren :) Kan brukes til så utrolig mye :)

  SvarSlett
 30. Jeg har blitt veldig bevisst på å lage mat fra bunnen av- noe som ble kjempeviktig for meg etter å ha fått to barn. De fortjener kun det beste. Når det gjelder supper og sauser så kjenner jeg at jeg fortsatt slurver- men med en stavmikser bør jeg også få til dette!
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 31. Min mann er veldig glad i å lage mat fra bunnen av. Han lager til og med sin egen majones. Å skryte av at han lykkes hver gang, skal jeg ikke gjøre. Han skylder på dårlige redskaper, men med denne kan han vel ikke mislykkes?

  SvarSlett
 32. Søsteren min har en Bamix, og den er noe av det beste jeg har prøvd! Men et liv som student gjør at dette er dette noe jeg kan se langt etter. Men det går jo an å leve i håpet?

  SvarSlett
 33. Fordi jeg merker flere ganger i uka at jeg har behov for en stavmikser, men jeg finner ikke rom for å unne meg en. Denne hadde virkelig vært perfekt! :)
  tina.sves@gmail.com

  SvarSlett
 34. For meg er det å finne nye oppskrifter og leke meg på kjøkkenet noe av det som får meg til å finne roen i meg selv. Noe av det som gjør meg til meg. Jeg har ikke godt nok utstyr til å få til alt jeg ønsker, og det ville selvsagt vært flott å ha denne som medhjelper på kjøkkenet. Ha en kjempeflott helg. Vennlig hilsen Pia.
  pia_sofi@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Innflytningsfest til en vennfamilie er snart for døren, og en flott stavmikser som denne, det har de ikke, og har neppe råd til! Matglade er de, og bevisste på matlaging fra bunn. Søte kaker og saker og smoothies er også flotte høydare, forstås! Her vil den komme til anvendelse, her vil den bli mottatt med begeistring!!!

  Beste hilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg er helt avhengig av stavmikser, de kan jo brukes til "alt" Men akkurat nå har jeg 2 stykker som begge er ødelagt, men som fungerer delvis. På den ene fungerer bare piskedelen og på den andre er piskedelen ødelagt men den virker til vanlig miksing. Hadde vært strålende å kunne kaste begge og lekre meg med en babyrosa Bamix! (LYKKE)

  SvarSlett
 37. Jeg er helt avhengig av stavmikser, de kan jo brukes til "alt" Men akkurat nå har jeg 2 stykker som begge er ødelagt, men som fungerer delvis. På den ene fungerer bare piskedelen og på den andre er piskedelen ødelagt men den virker til vanlig miksing. Hadde vært strålende å kunne kaste begge og lekre meg med en babyrosa Bamix! (LYKKE)

  SvarSlett
 38. Oi..., leverte akkurat inn en reklamasjon på en blender..., ho dama som jobbet i butikken sa til meg at ...du, var jeg deg ville jeg heller kjøpt en stavmikser fra Bamix - den er helt rå...knuser isbiter, frosne jordbær så lett som bare det - det er kanskje ikke helt greit å si det når jeg jobber her jeg gjør sa ho, men den er så bra at jeg klarer ikke å la være;-)... men den koster jo litt da.., så en rosa en er øverst på min ønskeliste (kunne opprettet en blender-kirkegård med alle de blenderne som smoothie-aktiviteten min har tatt livet av;-) mvh laila (lailaodegaarden@live.no)

  SvarSlett
 39. Ja Takk, vil gjerne vinna denne: Vil satsa på meir friske bær og grønnsaker framover.
  Ei glede å laga lekre retter med gode redskaper.

  SvarSlett
 40. Som den matlagingsinteresserte damen jeg er
  med forkjærlighet for frisk frukt og bær
  ville stavmikseren gjøre mitt kjøkken komplett
  og matlagingen helt lekende lett!

  :)

  Hilsen Hanne
  matpakkemamma@gmail.com

  SvarSlett
 41. Med stor interesse for å lage mat - og lite plass i kjøkkenskapene, så er denne stavmikseren perfekt:-)

  SvarSlett
 42. Stavmikser har jeg ønsket meg lenge. Melder meg på denne konkurransen, og håper på å være den heldige utvalgte! Og så knuser den is også!

  :) :) :) :) :) :)
  Christopher
  chrsp@online.no

  SvarSlett
 43. En slik stavmikser har jeg ønsket meg i mange år! Jeg fortjener ikke noe mer enn alle andre å vinne, men håper at jeg er den heldige! :)

  SvarSlett
 44. monic_a003@hotmail.com
  ønsker meg ein slik sånn at babymiddagen blir skikkelig most og lett å ete for den lille <3

  SvarSlett
 45. laffensleen@hotmail.com
  eg har bursdag den 15mai og dette hadde vore ein flott gave til meg :)

  SvarSlett
 46. Rett og slett fordi jeg ikke har stavmikser. :)
  zuperman_93(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 47. stavmikser har jeg ikke enda. det hadde vært veldig kjekt og ha til datteren min når jeg skal lage middag, smoothier osv til hun. prøver å la være å kjøpe ferdige middagsglass til hun. mye sunnere og lage selv, da vet man hva som faktisk er i =)
  for store biter kan være farlig for hun og, så dette hadde vært absolutt super! venter en liten til i september så denne kommer til å bli godt brukt =)

  lykke til til alle sammen =)

  marielle.michaelsen@gmail.com

  SvarSlett
 48. Har vært trofast smoothie-lager i flere år nå, men etter hyppig bruk måtte den fine maskinen vår gi tapt. Den nye vi har kjøpt klarer ikke jobben for å si det mildt. Det blir store klumper uansett hvor lenge vi kjører og støynivået er så høyt at minstemann løper ut av kjøkkenet hver gang, med hendene for ørene. En ny type mikser hadde vært helmaks!! Therese (therese_v@hotmail.com)

  SvarSlett
 49. Her i huset går alt i stykker om dagen. Smoothie maskinen har takket for seg. Så har også toastjernet. Den store miksmasteren krangler med meg :( Skulle overraske barna med iskald smoothie her en dag. Når jeg kom hjem fra butikken hvor jeg hadde handlet ingredienser kom jeg på at jeg faktisk ikke hadde noe redskap å bruke. Derfor ble det "varm smoothie".Bær varmet i kjele. Tilsatt resten. Hi hi.... Ble ikke helt det samme. Derfor hadde det passet bra å vunnet denne fiiiiiine stavmikseren. ;) Da kunne mor igjen servert en kald overraskelse.

  SvarSlett
 50. Den stavmikseren jeg har nå synger på siste verset og fungerer ikke spesielt godt, så det hadde vært kjekt med en ny.

  SvarSlett
 51. Bamix stavmixeren er råfin og jeg hadde blitt kjempeglad om jeg vant, for jeg har ikke stavmixer fra før av, men har et stort behov for det! :) hanna_lw(a)hotmail.com

  SvarSlett
 52. Har alltid ønsket meg en sånn! :)

  SvarSlett
 53. Har alltid ønsket meg en stavmikser, og med baby rett rundt hjørnet ser jeg at vi trenger en om vi skal være flinke og lage god, sunn barnemat fra scratch, der vi kjenner alle råvarer. At den ser så bra ut som denne, er helelr ikke å forakte!
  ingermaren@gmail.com

  SvarSlett
 54. Hei :)

  For å kunne fortsette min nye sunne livsstil så hadde en stavmikser fra Bamix passet perfekt i mitt liv hvor jeg stadig vekk er på jakt etter plassbesparende tiltak. Slik er det å bo i en liten leiighet.
  Så - jeg synes jeg fortjener denne fra dere i Rafens som jo alltid er så hyggelige - fordi jeg jeg da kan lage sunne og gode matvarer på en fin måte med et lekkert kjøkkenutsyr som gjør at min sunne livsstil kan fortsette.

  Skal ikke se bort fra at jeg lager en en god drink til venner dersom jeg får den i hus :)

  SvarSlett
 55. Sendte en liten historie på mail:)

  M.v.h.

  Marius
  grotan@hotmail.com

  SvarSlett
 56. Jeg har lenge ønsket meg en stavmikser, og denne fra Bamix ser veldig fin ut :-)

  SvarSlett
 57. Er veldig glad i å lage mat, og stavmikser er uvurderlig på kjøkkenet. Min stavmikser begynner å bli ganske slitt så det hadde vært supert å få byttet den ut med en kraftigere variant som kan vare lenge!

  SvarSlett
 58. Jeg kjøpte min første leilighet i september, og har vært så heldig å funnet meg den perfekte jenten for meg, som skal flytte inn iløpet av kort tid :)Siden den tid har det ikke vært så mye ekstra penger. Jeg har alltid brukt stavmiksern til Mamma da jeg bodde hjemme, og nå som jeg ikke bor hjemme, blir det ikke så lett å lage milkshakes lenger :( Det hadde vært deilig å fått noe nytt til leiligheten uten å måtte spare og tenke budsjett hele tiden :)
  niklaslian@hotmail.com

  SvarSlett
 59. Jeg har ikke hatt stavmikser på noen år, og savner det til stadig. Samboer sier at han har en liggende et eller annet sted,men vet ikke helt hvor. Og det hindrer meg i å få kjøpt en ny.
  Men om jeg vinner en så må det jo gå bra. :)
  Baker mye osv.....

  SvarSlett
 60. Stavmikseren er det verktøyet jeg bruker mest på kjøkkenet. Min synger på siste verset nå, den har begynt å lage noen ulyder. Derfor trenger jeg en ny, og denne så midt i blinken ut for meg :)

  SvarSlett
 61. HEI.VINNER JEG VIL JEG HA SORT.JEG TRENGER VIRKELIG EN STAVMIKSER.MIN ER ØYDELAGT,SÅ DETTE HADDE PASSA PERFEKT.LIKER OG LAGE MAT.HA EN FLOTT VÅR-SOMMER VIDERE.HILSEN GURO MARGRETHE MARGRETHE SKJOLD,. gurms@hotmail.no

  SvarSlett
 62. Å for en utrolig flott premie !
  Jeg tror på ingen måte at jeg fortjener mer å vinne enn noen andre her. Jeg tror alle har veldig lyst på den. Jeg personlig kunne virkelig trengt en slik på kjøkkenet mitt, har ikke så mange sånne fancy elektriske kjøkkenapparater og kunne godt trengt noen. Stavmikser har jeg faktisk aldri prøvd før, så enda en mulighet :)

  Ønsker deg en herlig uke videre :)
  Mvh nora_hansen11@hotmail.com
  nsm94.blogg.no

  SvarSlett
 63. Som fattig student er det alltid greit å få nye gratis ting til kjøkkenet. Hvertfall når en nettopp har fått seg ny leilighet og trenger det meste av alt!

  Sigrid

  sighal@live.no

  SvarSlett
 64. En fantastisk flott premie !
  Selvfølgelig hadde dette vært en supert premie å vinne.
  Tenk å kunne lage stapper og Smoothis i Alle varianter.
  Ja da hadde eg jublet av Glede :)
  Og mine venner hadde fått smoothis på terassen :)

  Ha en kjempeflott uke :)

  Mvh Anita Jensen
  fruanitajensen@hotmail.com

  SvarSlett
 65. Jeg vil gjerne vinne stavmikseren fordi jeg er veldig glad i matlaging og trives på kjøkkenet! Denne stavmikseren kunne inspirere meg til mange nye spennende retter!

  Irena
  irenaruskinja@gmail.com

  SvarSlett
 66. Ja takk svært gjerne! En med svart farge hadde passet oss supert!

  Trine D.
  trineson@gmail.com

  SvarSlett
 67. Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen.
  Å det er for at jeg har sååå lyst, å gi en slik til min mamma.
  Hun har pratet om å kjøpe seg en stavmikser Lennnge,
  men det blir bare utsatt og utsatt.
  Så når jeg så denne konkurransen, da tenkte jeg på min mamma med engang.
  Hun er der for meg uansett hva som skjer, å jeg har lyst å
  gi henne noe hun ønsker seg.

  Så jeg håper jeg kan vinne slik at jeg får gi min mamma en
  kjempe fin gave, å da att på til noe hun ønsker og ikke minst
  trenger.. Så jeg krysser fingrene og håper og ønsker.

  Samtidig ønsker jeg deg en kjempe fin lørdag videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  http://nysgjerrigheten.blogg.no/

  SvarSlett
 68. Jeg vil vinne fordi jeg ikke har noe stavmikser fra før, men elsker alt som har med mat å gjøre ( både å lage og spise den, hehe ;) ) og jeg hadde fått stoor bruk for denne! Jeg ville hatt den i babyrosa! :)

  mail: turiiid@hotmail.com

  SvarSlett
 69. Jeg har lyst å gi min far en stavmikser og lære han å lage rød pesto, for det er han såååå glad i:-)

  Mvh iren.nordal.meling@gmail.com

  SvarSlett
 70. lisebjerka@hotmail.com13. mai 2013 kl. 19:24

  Jeg lager hjemmelaget babymat hver dag og da er man nødt til å ha en stavmikser. :D

  SvarSlett
 71. Super premie som vil bli brukt mye om jeg er så heldig å vinne:)
  Ønsker gjerne i babyrosa.
  Hilsen
  gledeoverlivet@hotmail.no

  SvarSlett
 72. Jeg vil gjerne vinne denne til hytta, så kan vi lage godsaker der som f.eks aioli, babymat og annet godt! Krysser fingrene på vegne av hele familien!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 73. Min kjære svigerinne venter ei jente,
  og behovet for denne kan ikke vente:)
  Så jeg signerer på vegne av henne,
  og håper vi ikke må vente så lenge:)

  Med barn nr 3 ble det en attpåklatt,
  men mor hadde gitt bort alt, og fikk derfor fnatt...
  Måtte begynne på scratch og kjøpe inn,
  sjøl om pengboka ikke var stinn!

  Derfor jeg ønsker henne å bidra,
  med en ny stavmisker blir det bra:)
  Hjemmelagd økologisk mat de pønsker på,
  og da tenkte jeg stavmikseren de måtte få:)

  Perfekt den ville vært til å lage babymat,
  som serveres lett lunka på et fat:)
  Poteter fra hagen og grønnsaker fra bed,
  fisken de får er fanget under ed:))))

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 74. Hei!
  En slik ville jeg vunnet for å opprettholde husfreden, en ting man ikke nødvendigvis tenker over før den er truet.
  Jeg har begynt å lage en del mat fra bunnen av, i stedet for å bruke halvfabrikata. Av den grunn må jeg ofte bruke kjøkkenmaskinen for å mose o.l, siden jeg ikke har noen stavmikser. Jeg bruker kjøkkenmaskinen såpass mye at den ofte blir stående fremme på benken, noe som visstnok er til STOR irritasjon for visse andre personer her (skal ikke nevne navn...)
  Derfor ville det vært supert med en liten og mer hendig stavmikser, slik at roen og freden igjen kan senke seg over det lille kjøkkenet og resten av huset.

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 75. Vi skal faktisk akkuratt til å kjøpe en ny stavmikser! Denne er jo både god, og utrolig fin, så kunne veldig gjerne tenkt meg den! I babyrosa, åååh <3

  Emiliebmjelva@hotmail.com

  Ha en fin kveld videre! :))

  SvarSlett
 76. Jeg ønsker virkelig å vinne denne da den vi har nå faktisk begynte å brenne :-(
  Og den brukte vi nesten hver dag.
  Krysser fingrene for at jeg vinner.

  tsae86@hotmail.no

  SvarSlett
 77. Jeg ønsker å vinne fordi jeg ikke har stavmikser og har aldri hatt det! Er noe jeg veldig gjerne skulle hatt, så krysser fingrene for at jeg kanskje får en nå :)

  Mvh
  Stine R
  tyvenlia@live.no

  SvarSlett
 78. Ønsker å vinne fordi min arvede kenwood-maskin nettopp tok kvelden. Har ingen andre kjøkkendingser, og har funnet ut at det er veeeldig tungt å piske krem for hånd :P

  SvarSlett
 79. Jeg prøver å bli flinkere på kjøkkenet og ikke bruke så mye ferdigprodusert mat. Har aldri hatt en stavmixer og ønsker meg en veldig

  kjerstiogkim@hotmail.com

  SvarSlett
 80. ...why me??
  Rett og slett bare fordi jeg ønsker meg en *smil*

  Det var nok sikkert ikke en god nok grunn for å vinne, men hiver meg likevel på sånn på tampen:)
  Lykke til alle sammen, og ha en strålende flott 17. Mai!!

  Annelise:)

  SvarSlett
 81. Denne hadde vært helt topp hos oss. Jeg prøver å lage all maten til lillegutt selv og da trenger jeg en ordentlig stavmikser.

  Kirsti

  SvarSlett