t





lørdag 4. mai 2013

Pastasalat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
 
Pastasalat er alltid godt og blir det rester til overs er det supert å putte i matboksen dagen etter.
Jeg brukte litt rester som jeg hadde i kjøleskapet etter tapas og her kommer oppskrift: 
Pastaskruer, hjertesalat, rucculasalat, revet gulrøtter, manchego ost, plommetomat, rødløk, pinjekjerner, soltørkede tomater, serranoskinke, pesto, salt og pepper.
 
 
God helg!

 
 Hilsen
Lotta
 
 
 
 
Bolle (210,-)  Salatbestikk (100,-)  fra Guzzini
Karaffel Olje/Eddik (199,-) fra Sagaform
Glass 6 pk (249,-) fra Holmegaard
Tallerken 23 cm (60,-) fra Royal Doulton
Kniv/Gaffel  (29,- stk) fra Bovictus
Fjøl (549,-) fra Villa
 
 
 
 
 
 
 


1 kommentar: