Hei!
Pauline fra Rafens i Grensen har bakt deilig grovt brød,
og det beste med dette brødet er at det ikke trenger noe heving!
Oppskriften får du her:
og det beste med dette brødet er at det ikke trenger noe heving!
Oppskriften får du her:
GROVE BRØD
1kg grovbakstmel
2 dl. Havregryn.
2 dl. Linfrø
2 dl. Sesamfrø
2 dl. Solsikkekjerner
1 pk. Gjær. Jeg bruker tørrgjær
1 ts. Salt
200g. valnøtter
1 l vannRør sammen. Ha røren i to former ( 1.5 l ) . Du bør ha bakepapir i formene.
Sett brødrene i ovnen. 50 grader i en halv time. 200 grader i 50 til 60 min.
Denne gangen hadde jeg også litt gresskarkjerner i.
1kg grovbakstmel
2 dl. Havregryn.
2 dl. Linfrø
2 dl. Sesamfrø
2 dl. Solsikkekjerner
1 pk. Gjær. Jeg bruker tørrgjær
1 ts. Salt
200g. valnøtter
1 l vannRør sammen. Ha røren i to former ( 1.5 l ) . Du bør ha bakepapir i formene.
Sett brødrene i ovnen. 50 grader i en halv time. 200 grader i 50 til 60 min.
Denne gangen hadde jeg også litt gresskarkjerner i.
Sunt og godt!
90x90 duk rødrutet 99,-
Smørekniv teak 49,-
Skjærebrett 36x24x1,5 Dom 119,-
2xbrødform 20-35cm fleksibel 149,-
Smør boks rød Le Creuset 379,-
Krydderurteholder Le Creuset 359,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar