t





mandag 16. september 2013

Havrelapper


 
 
Charlotte hos Rafens i Grensen tipser om kjempegode og enkle Havrelapper i dag....
Fin mandag til deg som titter innom!


 
 
 
 
 
HAVRELAPPER
(til 2 stk, ca 4-5 lapper)

Ca 2dl havegryn
1 egg
2 spiseskjeer mager orginal cottage cheese
3 spiseskjeer mager vaniljekesam ( valigfritt, om man heller vil ha yogurt
med bærsmak)
Kan tilsette litt kanel

FREMGANGSMÅTE:
Bland alt sammen til en god tykk røre.
Når alt er blandet, ta litt vann på en spiseskje slik at det blir lettere å
få røren til å gli av, når du skal legge det i stekepannen. Jeg bruker som
regel 2 spiseskjeer per lapp.
Press litt på de for å få en form og for at de ikke skal bli for tykke.
Stekes til de er gyldne på begge sider.

Ha valgfritt av frukt eller bær oppå. VELDIG godt med blåbær og
bringebær/jordbær.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar