t





tirsdag 3. september 2013

Hjemmelaget

 
 
 
 
 
 
Hei!
Sensommer og høst er syltetid for meg! Få sommerens smaker og dufter til å vare hele vinteren ved å sylte masse deilig frukt og bær!
 
  I dag kommer en kjempegod oppskrift på hjemmelaget bringebærsyltetøy med lakris.
Den må dere bare prøve! Helt sikkert en hit hos barna også...
 
 

 
 
 
Det er både enkelt og godt å lage sitt eget syltetøy. Se bare her:
 
-Cirka 1/2 liter-
1 dl Vann
12 Tyrkisk pepper-drops
250 g Bringebær
3 dl  Syltesukker


Bland vann og drops i en gryte, og la småkoke til dropsene har løst seg opp. Tilsett bringebærene og syltesukkeret, og kok i 3 minutter. Ta gryten av platen, og skum godt av. Hell over på varme, rene glass. Sett på lokk. Oppbevares kjølig.
 
 
*Oppskriften fant jeg på dansukker.no*
 
 
 
 
 
 
Server med for eksempel ferske rundstykker eller valnøttbrød og brie.
Fjølen på bildet er pizza- skjærebrett fra Jamie Oliver (399,-) 
Sylteglassene er fra  Bovictus og Weck (29,-/39,-)
 
 
 
  Vi har et stort utvalg av produkter til sylting og safting.
Trykk her for å komme til vår flotte nettbutikk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hilsen
Lotta/Rafens
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar