t





søndag 24. november 2013

Krumkaker

 
 
Hei!
Krumkaker er en klassiker til jul! Ingen jul uten!
Den beste oppskriften får du her hos oss:
 
 
 


Krumkakepinne med klype 89,- Uten klype 39,-
 
 
 
Oppskrift:
4 egg
250 gr sukker
250 gr smeltet smør
250 gr hvetemel
1,5 dl vann
½    ts malt kardemomme
 
Dette trenger du: Krumkakejern og krumkakepinne
 
Pisk egg og sukker til eggedosis og tilsett smeltet smør, mel, vann og kardemomme. La røren svelle ca. 1 time.  Sett på krumkakejernet og legg 1 ts med røre i midten av jernet. For å få tynnest mulig krumkaker er et triks å klemme ned lokket på krumkakejernet så røren fordeler seg jevnt utover jernet.  Er røra for tykk anbefaler jeg å tilsette litt ekstra vann. Når krumkaken er gylden rulles den varme kaken til kremmerhus med en krumkakepinne.
Oppbevar krumkakene i tette kakebokser!
 



 
3 pk Marius kakebokser 249,- Marius slikkepott 99,-
 
 
 
 Tips! Istedenfor å rulle krumkakene som kremmerhus kan du heller legge de over en liten bolle så de blir formet som en skål. Fyll med multekrem og server som dessert!
 
 
 
Hilsen
Lotta
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar