t





fredag 28. februar 2014

Kylling med spinat og ridderost

Hei,
 
Dagens middagstips er smakfult og enkelt å lage, perfekt for en fredagsmiddag!
 
 
 
Oppskrift
 

4 kyllingfileter
1 stor pakke fersk babyleaf spinat
8 skiver ridderost
1 kartong matfløte
Pepper

1. Skyll spinaten og legg i bunnen av en ildfast form.
 
2. Brun og krydre kyllingiletene raskt og legg dem oppå spinaten.Jeg synes at ridderosten gir mye saltsmak så jeg bruker kun pepper.

3. Legg 2 skiver ridderost på hver kyllingfilet.
 
4. Hell over matfløten, her kan du gjerne bruke magrere alternativer.
 
5. Sett i varm stekeovn på 200grader og stek til osten er gylden
 


 
 
Jeg synes at dette er godt med pasta til men det smaker også godt til en salat, bruk fantasien!
 

 
 
God appetitt!  hilsen Charlotte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar