t

torsdag 6. mars 2014

Favoritter fra Grensen

Hei,
 
Vi har så mange, dyktige ansatte i våre butikker. For at dere skal bli litt bedre kjent med dem og hvor mange gode produkter vi har, lar vi dem presentere sine favoritter på kjøkkenet. Denne gangen er det Citona og Pauliene fra Grensen som har plukket ut sine topp 5 favoritter og de begrunner sine valg under.
 
Dette er rett og slett verdens beste hvitløkspresse nettopp fordi den er laget av meget høy kvalitetsstål (18/10) og er veldig sterk. Den er så sterk at du kan presse hvitløksfeddet med skallet på. Da sparer du deg for masse tid og pill. Måten den er laget på gjør den også veldig enkel å rengjøre, det er bare å skylle den under varmt vann eller sette den i oppvaskmaskinen.
 
 
2. Slicer Spirelli 299,-Dette tror vi sterkt på at blir årets dings! Rett og slett fordi den er utrolig enkel å bruke, utfører en jobb som ikke mange andre verktøy kan og bidrar til sunnere matlaging. Man kan enkelt lage spagetti av f.eks squash, gulrøtter osv. Den er også fin å bruke i salater, wok og sylting.
 
 
3. Mandolin WMF 999,-

 
 
 
 
Hvis du er lei av å bruke evig lang tid på å skive grønnsaker er en mandolin noe for deg. Med den vil du halvere kuttetiden og få helt jevnt resultat. Det er supert til f.eks fløtegratinerte poteter. Den kutter også kjempe fine strimler til å ha i salater. Det som gjør denne mandolinen så bra er at du kan manuelt justere tykkelsen ved hjelp av en skrue som sitter på baksiden, den er enkel å rengjøre (skylle i varmt vann) og er laget av høy kvalitets stål (18/10).

 
4. Slikkepott 20cm hvit, Røsle 119,- 

Vi vil tørre å påstå at Rösle sine slikkepotter er blant de beste på markedet. De er laget av høy kvalitets stål og silikon som gjør at de lever lenge, tåler oppvaskmaskin og funker supert til både baking og matlaging.
 
 
5. Grytesil 39,-


 
For folk med lite skapplass er dette definitivt et must! Da slipper man å ha ett dørslag som tar masse plass i skapet pluss at den er kjempe enkel å rengjøre. Akkurat slik vi liker det i Rafens J

 
Alle favorittene får du hos Rafens og i vår nettbutikk på www.rafens.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar