t





fredag 29. mars 2013

De beste rundstykkene/Gjesteinnlegg




Idag deler jeg med deg de beste rundstykkene jeg vet om, 
de blir så myke og luftige og smaker helt herlig.
Perfekt til påske frokosten!




Ingredienser:
2 dl melk
55 g smør
2 dl varmt vann
1 ts salt
50 g gjær
500-550 g hvetemel

Tilberedning:
Melk og smør varmes i mikroen i 1,5 min på max varme. Hell varm melk og smør i bakebollen. 
Tilsett vann og gjær, tilsett så havsalt. Miks dette sammen på lav hastighet. Imens tilsetter 
du mel, ca. 1-2 dl og mer etter hvert til du får en glatt og fin deig. La heve til 
dobbel str. Bak rundstykker á 135 g og la etter heve en god time, før 
steking. Sett ovnen på varmluft 170C og stek rundstykkene
 midt i ovnen i ca. 25 min.


Disse rundstykkene er gode med smør til for eksempel lasagne eller salat, 
her i huset bakes de til late søndagsmorgener.


Happy baking!

Ovnspanne, kjøkkenhåndkle og Himalaya salt fra Rafens



I nettredaktørens fravær

1 kommentar: