t

onsdag 7. mai 2014

Nyheter Mummikrus!

Hei,
 
Det er alltid like moro når det kommer nye krus i Mummi serien! Denne gangen er det Mummimamma og Mummipappa som kommer i nytt design. Historien bak tegningene kan du lese her.Mummipappa – historien bak tegningen.

Mummipappa og Mummimamma er ute å ror når de finner Mummitrollet, som rømte hjemmefra da han var liten. De tar han opp i båten. Han tas med tilbake til huset og så smått begynner han å huske det som har skjedd. Snart går det opp for mamma og pappa ut at de har blitt gjenforenet med sin savnede sønn. En uke senere adopterer Mummimamma og Mummipappa Sniff, og mamma jubler over et lykkelig familieliv. Men pappa trenger mer spenning i livet og ber Snusmumriken fortelle historier fra den store verden der ute. For å muntre opp Mummipappa, foreslår Mummimamma at de skal dra på nattseiling opp til det store havet. På turen oppdager en masse banneord som de sender på impuls til tante Jenny. Den sinna tanten reiser til Mummidalen. I mellomtiden bestemmer Mummipappa seg for å rømme sammen med Mummimamma tog flytte til en hule nær sjøen….


 

Mummimamma – historien bak tegningen.

Sniff og Mummitrollet bruker sommerdagene til å spille spill og Sniff har funnet en hule. En sen kveld blir det en storm og hele hagen blir dekket av grått støv. Stemningen blir enda mer dyster når Muskrat forteller skremmende historier om farlige stjerner. Mummimamma og Mummipappa foreslår av guttene skal gå til observatoriet og spørre professoren der om hva som har hent.Mamma pakker forsyninger og niste før de drar nedover elven I en flåte. Snusmumriken slår følge med dem. Professoren forteller dem at en komet skal treffe jorden. På vei tilbake treffer de Snork og Snorkfrøken. Sammen flyer de hjem i en luftballong som er laget av Hemulens dress. Der finner de Mummimamma som nettopp blir ferdig med å bake en kake. Alle flykter til Sniff sin hule den kvelden kometen treffer. Neste morgen ser verden helt lik ut, fordi det kun var en liten del av kometen som traff Mummidalen…

 

Krusene finner du  i nettbutikken og i butikkene våre:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar