t

søndag 25. mai 2014

Solwang kjøkkenkluter

Hei,

Nå finner du de fargerike, gode klutene fra Solwang til kampanjepris i våre butikker.
Nå koster de kun 99,- for en 3pk (ord. 149,-).
Det gir en liten boost på kjøkkenet å variere med farger på kluter og håndkler, for meg er det som en liten minimakeover:-) Mye billigere og mindre tidkrevende enn å ta frem maling og pensel, og jeg kan ombestemme meg så ofte jeg vil.
 
 
 
For at dere skal få dele vår begeistring for produktene fra Solwang, deler vi her litt om historien bak firmaet, bilder fra produksjonen og litt om hvordan den foregår.

Det hele begynte for 40-50 år siden da farmoren til firmaets grunnlegger Dorte, strikket kluter hjemme.
På den tiden var det viktig at ingen ressurser skulle gå til spille i en husholdning og alle rester ble brukt. Farmoren brukte derfor garnrester til å strikke kjøkkenkluter. Fargene kunne variere med hvilke rester som var tilgjengelige. Etterhvert ble garn kjøpt inn spesifikt for å strikke kluter og resultatet ble da ensfargede kluter i farger som passet inn på kjøkkenet, disse har vært brukt med stor glede i familien igjennom årene. Da farmoren ikke lenger var der for å strikke kluter fant de at de ikke kunne finne like gode kluter i butikkene. Dorte begynte da å strikke selv.
Stadig større etterspørsel og ønsker fra venner og kjente om kluter gav ideen om å produsere i større skala, men kvaliteten og utseendet er fortsatt den samme som da farmor strikket selv.
 
Klutene produseres idag i India under trygge, gode arbeidsforhold og det er ingen barn ansatt i fabrikken.
Alle underleverndører er øko-sertifisert, og produserte varer øko sertifiseres.
For deg som forbruker betyr det at du kan være sikker på kvaliteten og at det er trygge produkter for deg og for miljøet.
 

 
Garnet farges på fabrikken, strikkes og alle løse tråder festes for hånd.
Så vaskes alle produktene før vaskeanvisningen syes på.
Deretter brettes, pakkes og merkes klutene og pakkes for forsendelse.
 

 
Ta turen innom en av våre butikker, nå finner du nye, friske farger og gode tilbud!
 
Ha en fin dag!
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar