t

onsdag 4. juni 2014

Favoritter fra Asker

Hei,
Denne gangen er det Emma fra butikken vår i Asker som deler sine topp 5 favoritter med oss. Under kan du se hvilke de er og hvorfor.1. Sitrusspray Lekue 179,- Denne er et supert gavetips til alle!
Den er perfekt til fiskemiddagen, til de ferske rekene på sommerfesten eller til en frisk salat.
Bare snitt av toppen på sitronen og sett i sprayen så er du klar til å sette en frisk og syrlig spiss på det du måtte ønske. Du får med en til lime og en til sitron i pakken.

2. Mummikrus 199,-


 
Emma er antagelig Rafens største Mummi-fan og hun kan virkelig disse produktene!
I hennes skap finner du mummikrus som hun har samlet over mange år.
Emma sier: " Jeg tør nesten å love at forkosten blir bedre med Mummi krus. Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av disse." Brettene fra Mummi er perfekte å bruke til som en frokosttallerken og de tåler godt oppvaskmaskin.


 

 
 
 
Denne lysestaken fra Iittala til 6 lys er en favoritt som brukes flittig hele året.
Emma bruker spreke kule farger til vår og sommer og har verdens peneste julestake med røde lys og grønn mose til jul.


 

 

Denne krukken passer perfekt til grillfester og utekos, den kommer til å bli flittig brukt i sommer sammen med de flotte fargerike Rice-krusene.
Fyll den med frukt og bær og lag deilig limonade til barneselskap, eller fyll den med noe mer forfriskende til voksenfesten.


 


 

Nå kan alle, virkelig alle bake fantastiske cupcakes! Swirley topping som imponerer er nå så enkelt at nå kan alle få til et supert resultat på kort tid. Bruk icingfargene fra wilton til å sette prikken over ien.


Tusen takk til Emma!

 
 

 

  

 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar