t

tirsdag 10. juni 2014

Favoritter fra Drammen

Hei,
Denne gangen er det Bahar fra butikken vår i Drammen som deler sine topp 5 favoritter med oss. Under kan du se hvilke de er og hvorfor.
 

Denne bruker jeg hver eneste dag, den holder seg skarp og blir aldri sløv. Den deler tomater som en lek og er lett å jobbe med hvis man skal dele opp småtng som agurk, gulerøtter, eple og tomat


 

Kan brukes på alle koketopper og inn i stekeovnen. Maks temperatur i stekeovn er 260°C og 220°C med lokk. Med glasslokket kan du se maten uten å løfte av lokket og da slippes ikke ut dampen ut av pannen/gryta. Toughened non-stick belegget gjør at ting ikke setter seg fast på pannen uansett hva du lager, kjøtt, egg eller saus i kjelen. Må bare prøves!

3. Rosti matboks  89,-


 
 

Jeg har 2 jenter på 8 og 2år og begge har matboksen og drikkeflasken  fra Rosti i samme farge. Den er ikke for stor og passer akkurat i sekken, og er lett å åpne da det er en mekanisme som sier klikk. Det samme gjelder drikkeflasken, den er ikke så stor og passer akkurat i side lommen på sekken den er også lett å rengjøre.

4. Peugeot pepperkvern  620,-

 
 
Finnes i forskjellige størrelser og design, stilig design og kan settes rett på bordet. Kvernene er utstyrt med U select mekanisme, ved å vri på hjulet under pepperkvernen kan man velge mellom 6 ulike grader fra grovkornet til finkornet pepper. Kvernen tåler også dampen fra maten uten at den tetter seg. Jeg er kjempeglad i denne.

5. Dualit vannkoker 1245,-
Vannet koker raskt opp og den er stillegående. Håndtaket blir ikke varmt, tuten er ekstra stor og  dryppfri. Vannkokeren holder lenge på varmen og har et vindu, som gjør det lettere å se hvor mye vann som er igjen.  
 
Tusen takk Bahar!
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar