t

mandag 4. august 2014

Mummi oversikt over karakterene

Hei,

Det er ekstra gøy å gi bort et Mummikrus dersom man kan finne en karakter som matcher den man skal gi kruset til. Vi har nå Mummikrus til 149,- i våre butikker så her er det bare å skrive en ønskeliste:-)
 

Mymlen forelsker seg ofte. Hun en veldig jålete og forfengelig men samtidig ansvarsbevisst og lojal!


Mummimamma symboliserer den rolige kraften og får folk rundt seg til å føle seg trygge. Hun har et stort og godt hjerte!
Mummipappa er veldig eventyrlysten, og har fortsatt ”det lille barnet” i seg. Noe som lyser gjennom, selv om han er blitt familiefar. Men han er en bestemt person om han vil!


Mummitrollet er av natur vennekjær, eventyrlysten og interessert i det meste, men samtidig veldig engstelig av seg. Og skal han ut på eventyr blir det ikke alene. For han er en veldig sosial person!
Hufsa representerer ensomhet og mennesker som har vanskelig for å akseptere og uttrykke kjærlighet på riktig måte. Kan virke kald og
skremmende for andre, men vil deg egentlig bare godt!


Too-ticki er en rolig, jordnær og vettig person. Too-ticki er utrolig smart og effektiv og en praktisk filosof!
En god venn for livet!


Sausedyret er kjent for å alltid bruke sin brudekjole. Sausedyret er utrolig sjarmerende, men også litt sjenert
og distrè. Når hun traff Fjomsedyret oppstod det romantikk, og de giftet seg raskt. De er begge samlere og foreldre til Sniff.


Snusmumriken er alt annet enn materialist. Snusmumriken lever i en veldig ukomplisert og simpel verden. Men er en riktig eventyrer som beundres av små og sjenerte!


Mymlens mamma har 17 energiske barn, deriblandt Mymlen og Lille My. Hun ser bare det gode i barna sine, selv om de finner på mye rart.


Fjomsedyret er utrolig vennlig  og unnskyldende. Han snubler, mister og glemmer. Fjomsedyret er en samler og pappaen til Sniff.


Sniff er glad i alt som skinner: Diamanter og rubiner. Han er ganske pysete og lat. På tur er det ofte han som begynner å klage først.


Tufsla og Vifsla: Til ”rampungen” som alltid finner på noe sprell. Ofte er dette bare for å få litt oppmerksomhet.


Stinky snurrer folk rundt lillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme og tar ikke et nei for et nei! Han kan være en ordentlig luring.


Snorkfrøken er en håpløs romantiker og drømmer alltid om den store kjærligheten. Hun
er lojal og bruker mye tid på sine venner. Noen vil si hun er litt uskyldig.


Lille My elsker spenning, er frekk og litt rampete. Hun er veldig direkte og sier ofte ting rett ut fra levra uten å uten å tenke seg om.


Hattifnattene hører aldri etter på hva andre sier. De blåser i alt uten om lyn og torden. En hattifnatt kan bli elektrisk. Noen tror de er onde, men det er bare fordi de er spesielle.


Politimesteren er lovens mann. Utad kan han oppfattes hard, men er egentlig meget snill.
Han er glad i blomster og elsker sine roser.

5 kommentarer:

 1. For en vakker nettside. Eg blir veldig imponert ved å lese her =) Besøk gjerne bloggen min Skriver litt om tapetder som du kan se :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk bra beskrivelse av figurene i Mummidalen. Sitter nå og koser meg med kaffe fra et Mummikrus! 💝

  SvarSlett
 3. Fantastisk bra beskrivelse av figurene i Mummidalen. Sitter nå og koser meg med kaffe fra et Mummikrus! 💝

  SvarSlett
 4. Jeg simpelt elsker disse koppene og beskrivelsen av de��,jeg blir samler på disse koppene��

  SvarSlett
 5. Jeg simpelt elsker disse koppene og beskrivelsen av de��,jeg blir samler på disse koppene��

  SvarSlett