God kveld!
Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai, og denne uken blir det "Festuke" her på bloggen.
Bla herlige oppskrifter, tips og borddekking. I kveld kommer oppskrift på en deilig festkake.
"Lottas pavlova" Jeg lover det blir en suksess!
Kaken består av:
* 2 stk. marengsbunner, en stor og en liten
* Vaniljekrem
* Pisket kremfløte
* Jordbær, bringebær, blåbær og rips
Oppskrift
-2 stk. marengsbunner-
7 eggehviter
7 eggehviter
1/2 ts salt
3 dl sukker
Piskes i ca. 10 min.
Stekes på 125 grader i ca. 1,5 time midt i ovnen.
Når marengsbunnene er avkjølt, legges vaniljekrem og pisket kremfløte lagvis. Du kan også blande den piskede kremfløten og vaniljekremen sammen! Pynt med sesongens frukt og bær!
Denne gangen brukte jeg ferdigkjøpt vaniljekrem, men det beste er jo å lage vaniljekremen selv av eggeplommene som blir til overs.
Hilsen
Lotta/Rafens
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar