Hei!
Høst + Norske epler = Eplepai
Fins det noe bedre?
Tenn peisen, finn frem ullsokkene og litt god musikk.
Her kommer oppskrift:
Tenn peisen, finn frem ullsokkene og litt god musikk.
Her kommer oppskrift:
Eplepai:
6 dl hvetemel
225 gram mykt smør
4 ss sukker
7 ss kaldt vann
5 epler
1 pk vaniljekrem
kanel
sukker
Bland sammen mel, smør, sukker og vann i kjøkkenmaskin. Pakk deigen inn i plast å la den hvile ca. 1 time i kjøleskapet. Når deigen er avkjølt deler du deigen i to, den ene delen litt større. Fordel deigen (den største) i formen og trykk den godt oppover slik at den fordeles jevnt. Smør vaniljekremen i bunnen og fordel eplebiter i formen. Strø med sukker og kanel. Skjær så ut strimler med en kaketrinse(kan kjøpes her) som du legger oppå som et gitter.
Stekes på 180 grader i ca. 45 minutter
Server med vaniljeis eller bare som den er!
Frem t.o.m. 26. oktober har vi TILBUD på epleskreller og 3 pk. paiformer!
Løp og kjøp!
Ha en fin torsdag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar