Sabor Titan Induction er:
•Håndstøpte stekepanner i aluminium
•9 mm tykk induksjonsbunn sikrer optimal
og jevn varmefordeling
•Vil ikke slå seg skjev i bunn ved store
temperatur forandringer.
•Hel bunn i edelstål med en skjære- og
slitasjebestandig titanforsegling
Hvordan få mest mulig ut av din Sabor Titan stekepanne?
•Bruk riktig temperatur når du
steker:
–En tom Sabor
Titanium
stekepanne kan bli 300 grader på 3 minutter hvis platen står på fullt. Varm derfor opp stekepannen forsiktig, ha
alltid noe i pannen når du slår den på slik at varmen ikke akkumulerer seg i
bunnen.
–Hvis temperaturen er for høy kan matoljer og fett brenne seg svært raskt og danne et lag på overflaten av
kjelen. Dette er svært vanskelig å
fjerne og forringer slipp-egenskapene
til belegget.
Hvordan
varme opp pannen på mest effektive måte
–Sett platen på full og la pannen varmes
en kort tid
–Bunnen vil varmes opp jevnt og svært raskt..
–Legg smør eller oljen og varme opp. Gjør
tresleiv test for å se om fettet eller oljen har nåd riktig temperatur: Hold
en tørr tresleiv håndtak i oljen/smøret. Hvis små bobler dannes rundt den, da
fettet er varm nok. Det bør ikke begynne å røyke, da dette betyr at det be
–Reduser varmen med 30% og legg opp i det
du skal steke. Begynner det å røyke er pannen for varm.
•Redskaper
–Bruk alltid redskaper i plast, silikon
eller tre.
•Vedlikehold
–Sabor Titanium
kan vaskes i oppvaskmaskin, men anbefales ikke.
Stakepannene rengjøres best med Salo, bøste
og varmt
vann
–Stekepannen kan vaskes når den er varm
for enkelre
å fjerne fett etc.
•Platetopper
–Ved flytting kokekar rundt på keramiske
kokeplater kan små partikler i mellom
bunnen og platetoppen lage riper på den keramiske platetoppen .
–Dessverre kan vi ikke akseptere noe
ansvar for disse, så husk å løfte pannen når man skal flytte på dem.
Disse virker utrolig bra. Mvh. Linda S. God påske til dere :)
SvarSlettHei igjen :) Jeg ønsker meg en stekepanne 32cm.hvis jeg er heldig da :) Disse produktene virker så bra bl.a.fordi de er håndstøpte i aluminium,og gir optimal og ikke minst jevn varmefordeling. At det er hel bunn i edelstål er heller ikke noe minus :) Og så ser jeg at pannen ikke slår seg skjev i bunnen selv om temperaturen skulle forandres raskt. Jeg håper jeg er heldig,trenger virkelig ei ny ,god stekepanne. Min den gamle er klar til for søppeldynga...Helt elendig,bunnen er helt ødelagt. Ønsker dere ei fortsatt god påske :) :) Her i sør skal jeg nyte finværet :) Mvh. Linda Salvesen, salvesen.linda@hotmail.com
SvarSlett