Hei,
Da har vi vært så heldige at Citona har bakt for oss igjen, disse er til å få vann i munnen av!
Tusen takk Citona!
Muffinsformer herfra, Blomsterpynt herfra, biepynt herfra, oppbevaringsboks Rosti herfra, slikkepott Rösle herfra
Etter at jeg lagde sitronmakroner med sitronkrem har jeg ikke klart å slutte å tenke på den kremen. Den er så utrolig syrlig og god og gjør seg godt på det meste av søte bakverk. Hver munnfull smaker vår, sol og varme. Akkurat det man trenger etter en lang og mørk vinter.
Du trenger
Vaniljemuffins
Jeg bruker en fra oppskriftsboken Kakedager av Hummingbird Bakery.
Den ligner på denne fra Trines Matblogg som ser like god ut.
(1ts sitronskall)
Lag muffinsene etter oppskriften og tilsett eventuellt 1ts sitronskall på slutten. Mens muffinsene steker kan du lage kremen. har du tenkt til å servere alle muffinsene med krem bør du doble sitronkremen.
Sitronkrem (oppskrift herfra)
3 stk eggeplommer
100g sukker
1ts revet sitronskall
1/2dl presset sitronsaft
40g smør
Ha alle ingrediensene i en kjele, utenom smøret. Her er det best å bruke en kjele med belegg, eller er det lett at det svir seg. Kok opp blandingen på lav varme under omrøring. Det er viktig å følge med og røre hele tiden, slik at det ikke svir seg fast. Når blandingen har tyknet tar du den av platen og lar den avkjøle seg litt før du pisker inn smøret.
Fantastisk!!
SvarSlettDisse må jo være friske og gooode:))
Takk for kjempefine oppskrifter du legger ut - liker!