Hei!
Krumkaker er en klassiker til jul! Ingen jul uten!
Den beste oppskriften får du her hos oss:
Krumkakepinne med klype 89,- Uten klype 39,-
Oppskrift:
4 egg
250 gr sukker
250 gr smeltet smør
250 gr hvetemel
1,5 dl vann
½ ts
malt kardemomme
Dette trenger du:
Krumkakejern og krumkakepinne
Pisk egg og sukker til eggedosis og tilsett smeltet
smør, mel, vann og kardemomme. La røren svelle ca. 1 time. Sett på krumkakejernet og legg 1 ts med røre
i midten av jernet. For å få tynnest mulig krumkaker er et triks å klemme ned
lokket på krumkakejernet så røren fordeler seg jevnt utover jernet. Er røra for tykk anbefaler jeg å tilsette
litt ekstra vann. Når krumkaken er gylden rulles den varme kaken til kremmerhus
med en krumkakepinne.
Oppbevar krumkakene i tette kakebokser!
3 pk Marius kakebokser 249,- Marius slikkepott 99,-
Tips! Istedenfor å rulle krumkakene som kremmerhus kan du heller legge de over en liten bolle så de blir formet som en skål. Fyll med multekrem og server som dessert!
Hilsen
Lotta
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar